TOT 50% KORTING PER TICKET

Aanbieding West Side Story: Tot 50% korting per kaartje!

Of je nu de musical al eens in het echt gezien hebt of de film op televisie, West Side Story kennen we natuurlijk allemaal. Het is een van de meest geliefde musicals ooit en meer dan 60 jaar na de première op Broadway nog onverminderd populair!

Koop nu je tickets voor West Side Story via de Theaterclub van Libelle en ontvang tot 50% korting!

Je bestelt al tickets vanaf € 35,-*

In december 2017 is de musical tijdelijk terug in Nederland en jij kunt er met korting bij zijn:

Profiteer van onze aanbieding voor West Side Story en bestel nu je tickets met een korting tot maar liefst 50% per kaartje!

Een echte musicalklassieker

De musical West Side Story werd geschreven door Arthur Laurents, met muziek van Leonard Bernstein en choreografie van Jerome Robbins. De voorstelling is geïnspireerd door het klassieke liefdesverhaal van Romeo en Julia en ging in 1957 op Broadway in première. Het was een onmiddellijk succes, waarna er nog vele opvoeringen en natuurlijk de bekende film volgden.

Spanning en romantiek

West Side Story draait natuurlijk om de onmogelijke liefde tussen bendelid Tony en Maria, het zusje van de rivaliserende bendeleider. Maar het verhaal gaat veel dieper en snijdt ook onderwerpen als racisme, geweld en wapenbezit aan. Juist die combinatie maakt de musical zo bijzonder en liet het uitgroeien tot een absolute theaterklassieker.

Met Amerikaanse acteurs en orkest

Tijdens deze wereldtournee wordt de originele versie van West Side Story opgevoerd. Dat betekent dus in het Engels, met Amerikaanse acteurs en volgens de originele choreografie van Jerome Robbins. Daarnaast wordt alle muziek live gespeeld door een 18-koppig orkest!

Exclusieve aanbieding voor West Side Story

Bij Libelle vinden we dat eigenlijk iedereen deze fantastische musical een keer in zijn of haar leven moet zien. Daarom hebben we nu een exclusieve aanbieding voor West Side Story. Als je namelijk nu je tickets voor de musical bestelt bij onze Theaterclub, krijg je tot 50% korting per kaartje!

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 55 00 261.

 

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten