50% KORTING PER TICKET

Tickets West Side Story met 50% korting!

Exclusief via de Theaterclub van Libelle koop je nu tickets voor West Side Story met 50% korting!

Je besteld al tickets vanaf € 35,-*

Van 12 t/m 30 december 2017 is de musical te zien in het World Forum Theater in Den Haag! Deze geliefde musical mag je niet missen!

Wees er snel want deze actie is geldig t/m 26 november.

Een echte musicalklassieker

De musical West Side Story werd geschreven door Arthur Laurents, met muziek van Leonard Bernstein en choreografie van Jerome Robbins. De voorstelling is geïnspireerd door het klassieke liefdesverhaal van Romeo en Julia en ging in 1957 op Broadway in première. Het was een onmiddellijk succes, waarna er nog vele opvoeringen en natuurlijk de bekende film volgden.

Spanning en romantiek

West Side Story draait natuurlijk om de onmogelijke liefde tussen bendelid Tony en Maria, het zusje van de rivaliserende bendeleider. Maar het verhaal gaat veel dieper en snijdt ook onderwerpen als racisme, geweld en wapenbezit aan. Juist die combinatie maakt de musical zo bijzonder en liet het uitgroeien tot een absolute theaterklassieker.

Met Amerikaanse acteurs en orkest

Tijdens deze wereldtournee wordt de originele versie van West Side Story opgevoerd. Dat betekent dus in het Engels, met Amerikaanse acteurs en volgens de originele choreografie van Jerome Robbins. Daarnaast wordt alle muziek live gespeeld door een 18-koppig orkest!

Exclusieve aanbieding voor West Side Story

Bij Libelle vinden we dat eigenlijk iedereen deze fantastische musical een keer in zijn of haar leven moet zien. Daarom hebben we nu een exclusieve aanbieding voor West Side Story. Je ontvangt namelijk tijdelijk bij de Theaterclub van Libelle 50% korting op je kaartjes!

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 55 00 261.

 

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten