TICKETS VANAF € 17,50

Opvliegers 3: kaarten nu vanaf € 17,50 bij Libelle!

Ja hoor, eindelijk is het zover: Opvliegers 3 komt naar de Nederlandse theaters! Dat wordt weer een avond heerlijk lachen, swingen en meeleven met de dames en hun avonturen. De setting is dit keer in New York, dus het belooft een bijzondere voorstelling tussen de wolkenkrabbers en yellow cabs te worden.

Bestel nu alvast je tickets voor Opvliegers 3! Deze zijn nu vanaf € 17,50 per stuk verkrijgbaar bij Libelle.

The city that never sleeps

Je vraagt je misschien af hoe we tijdens Opvliegers 3 nu ineens in New York terechtkomen. Dat heeft alles te maken met een gênant Facebookfilmpje van Lydia. Deze schnabbelzangers met sterallures ziet maar één oplossing om de schaamte te ontvluchten: onderduiken in het buitenland. Op Schiphol stapt ze in het eerst beschikbare vliegtuig, dat als bestemming New York heeft.

Nieuwe lotgenoten

Omdat haar vriendinnen niet plotsklaps met Lydia op pad kunnen, staat ze er in eerste instantie alleen voor. Maar al in het vliegtuig blijkt ze een nieuwe lotgenoot te treffen. Moniek is net als haar een vrouw van middelbare leeftijd met de bekende overgangskwaaltjes (en erger!). Stomtoevallig blijkt ze ook nog eens in hetzelfde hotel in New York te verblijven.

Daar eenmaal aangekomen ontmoeten ze nog twee dames met wie ze het prima kunnen vinden. Zo is daar allereerst Joke, een vrouw van dezelfde leeftijd die als blogger de kost verdient. Ook haar vriendin Shirley sluit bij het stel aan, zij is net weduwe en zit opgescheept met twee onuitstaanbare stiefkinderen. Samen zijn ze er klaar voor om in New York alle Nederlandse sores even achter zich te laten.

Bestel nu je tickets voor Opvliegers 3!

Eindelijk een nieuw deel in de gezellige, vrolijke en hilarische serie Opvliegers. Iedereen die een van de eerste twee delen heeft gezien wil natuurlijk naar dit nieuwe deel. De liefhebbers staan dan ook al in de rij voor kaartjes, dus zorg dat jij de jouwe snel in huis haalt. Gelukkig kun je nu direct al je tickets voor Opvliegers 3 bij Libelle bestellen. Nu verkrijgbaar vanaf € 17,50 per stuk!

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten