€ 15,- VOORDEEL PER TICKET

On Your Feet! musicaltickets met € 15,- voordeel bij Libelle

Maak je heupen maar vast los voor On Your Feet! De musical over het leven van Gloria Estefan en haar man Emilio is te zien in het Beatrix Theater Utrecht.

Bestel nu je tickets voor On Your Feet! met € 15,- voordeel per toegangskaart! Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf € 15,86* bij de Theaterclub van Libelle. De actie is geldig voor alle voorstellingen t/m maart 2018. 

“De publiekslieveling van dit musicalseizoen” **** Volkskrant
“Glorieus” Telegraaf
“Super strakke showdans” NRC

Are you ready to party?

Het dak gaat er af bij het musicalspektakel On Your Feet! Stilzitten is onmogelijk! Het ritme en de onweerstaanbare dans krijgen je hoe dan ook te pakken. Ga los op alle wereldhits van Emilio en Gloria Estefan zoals, ‘Conga’, ‘Dr. Beat’ en ‘The Rhythm is gonna get you’. De musical die bruist van energie is alleen te zien in het Beatrix Theater Utrecht. Boek nu je kaarten en feest mee!

Geniet van Gloria Estefans grootste hits!

On Your Feet! is een zogenaamde jukebox musical. Dat betekent dat de voorstelling boordevol zit met bekende hits die iedereen kan meezingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • “Rhythm Is Gonna Get You”
  • “Get On Your Feet”
  • “Dr. Beat”
  • “Conga”
  • “1-2-3”

Stilzitten in je theaterstoel is er dus niet bij!

Het verhaal van Gloria en Emilio

Naast de muziek is er natuurlijk ook aandacht voor het bijzondere duo Gloria en Emilio Estefan zelf. De voorstelling laat namelijk het waargebeurde verhaal van hun leven zien. Over hun ontmoeting, de enorme muzikale successen, maar ook over de moeilijkere momenten. Zoals Gloria’s moeizame herstel na een levensgevaarlijk ongeluk met hun tourbus.

De cast van On Your Feet!

In On Your Feet! de Musical zien we Vajèn van den Bosch schitteren als Gloria Estefan. Haar kennen we natuurlijk van haar geweldige rol als Sandy in de musical Grease. De rol van Emilio wordt afwisselend gespeeld door Jim Bakkum (Idols, The Passion, Wicked) en Tommie Christiaan (Hair, Grease, Jesus Christ Superstar).

Bestel nu tickets voor On Your Feet! de Musical met € 15,- voordeel

Bestel nu je tickets voor On Your Feet! bij de Theaterclub van Libelle vanaf € 15,86*. 

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0261.

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten