TICKETS VANAF € 59,85*
DINER- ARRANGEMENT € 16,50

Tickets voor Disney’s The Lion King in het AFAS Circustheater Scheveningen

Libelle’s Theaterclub heeft weer een mooie musical voor je uitgezocht: Disney’s The Lion King!

De musical vertelt het alom bekende verhaal van de jonge leeuwenwelp Simba, die na het verraad van zijn oom verbannen wordt naar de donkere jungle. Disney’s The Lion King was tussen 2004 en 2006 al eerder te zien in het Circustheater in Scheveningen en toen gingen de 1,6 miljoen tickets als warme broodjes over de toonbank. Dus boek snel je tickets en laat je verbazen, verwonderen en ontroeren door deze musical van wereldformaat!

Bestel nu je kaarten voor Disney’s The Lion King bij Theaterclub.nl en boek er vrijblijvend een burger keuzemenu bij in restaurant Le Cirque. Je krijgt dan van ons een gratis kopje koffie of thee na. Dit maakt je avondje uit pas echt compleet! 

Een onvergetelijke avond

De musical Disney’s The Lion King komt voor je ogen tot leven en brengt je diep in het donkere hart van Afrika. Het succes schuilt niet alleen in het verhaal, maar ook in de prachtig ontworpen kostuums en het indrukwekkende decor. Dat in combinatie met de wereldhits als ‘Can You Feel the Love Tonight’ en ‘Circle of Life’, zorgen gegarandeerd voor een onvergetelijke belevenis.

Al 20 jaar een wereldwijd succes

Zonder twijfel is Disney’s The Lion King een van de meest succesvolle musicals ooit. In 1997 ging hij in première op Broadway, waarna wereldwijd ruim 80 miljoen mensen een bezoek brachten aan de musical. Niet voor niets is het stuk overladen met prijzen en ook bij deze productie zullen de tickets gretig aftrek vinden.

Naar keuze: burgermenu in Le Cirque voor maar € 16,50

Ontspannen genieten en zonder haast op tijd voor de voorstelling. Le Cirque, gelegen op het Circusplein in het AFAS Circustheater, is de perfecte locatie om voor de musical te dineren.

Het menu biedt de keuze uit 3 heerlijke burgers met huisgemaakte friet:

  • Beefburger met zuidafrikaanse BBQ saus, ui, augurk en spek – op een harde witte bol
  • Zalmburger met grove ravigottesaus, knapperige frisée sla, ui en tomaat – op een brioche bol
  • Kikkererwt/quinoaburger (v) met tomatenchutney en gegrilde little gem sla – op een donkere bol
  • Koffie of thee na

Je kunt het menu vrijblijvend bijboeken voor maar € 16,50 p.p.

Boek dus nu kaarten voor Disney’s The Lion King bij Theaterclub.nl en boek een diner-arrangement in Le Cirque erbij voor een compleet avondje uit!

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0261.

 

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten