TICKETS VANAF € 30,45*

Kaarten Liesbeth List de Musical: nu bij Libelle!

Ze is zonder twijfel één van de meest bewonderde zangeressen van Nederlandse bodem: Liesbeth List. Een musical over haar leven kon dan ook eigenlijk niet uitblijven.

Haar turbulente leven, de prachtige liedjes die ze zong en natuurlijk haar charismatische persoonlijkheid zijn de perfecte ingrediënten voor een bijzondere voorstelling.

Bestel nu je kaarten voor Liesbeth List de Musical bij Libelle! De voorstelling is t/m januari 2018 door heel Nederland te zien.

Diepe dalen en enorme hoogtepunten

Een saai burgerlijk leventje, daar valt natuurlijk geen bijzonder verhaal van te maken. Gelukkig is er aan grootse gebeurtenissen geen gebrek in het leven van Liesbeth List. De musical laat daarbij zowel de moeilijke momenten als gelukkige hoogtepunten zien. Zo leven we mee met Liesbeth als haar moeder zelfmoord pleegt, vlak na de bevrijding uit een jappenkamp in de Tweede Wereldoorlog.

We zien haar eerste successen, maar ook de dramatische wending die haar carrière daarna neemt. Haar unieke creatieve relatie met Ramses Shaffy en de leegte na zijn overlijden. En dan noemen we nog maar een paar van de vele meeslepende verhaallijnen.

Topcast en prachtige muziek

Renée van Wegberg kruipt in de huid van Liesbeth List voor deze musical. Dit Nederlandse talent maakte eerder al indruk in voorstellingen als Wicked, Annie en Vijftig Tinten de Parodie. Michael Konings speelt Ramses Shaffy, terwijl Jonathan Demoor de rollen van zowel Jacques Brel als echtgenoot Robert Braaksma vertolkt.

En de pers is lovend:
“Renée van Wegberg ideale vertolkster.” – Volkskrant
“Renée van Wegberg is stralend middelpunt” – Telegraaf
“De musical staat als een huis” – De Limburger
“Jonathan Demoor laat Jacques Brel van het toneel spatten” – NH Dagblad

En als we het over Liesbeth List hebben, dan moeten we vanzelfsprekend ook gelijk aan haar fantastische muziek denken. Verheug je alvast op prachtnummers uit het repertoire van Liesbeth, maar ook van Ramses Shaffy, Edith Piaf, Frank Boeijen en Jacques Brel.

Kaarten voor Liesbeth List de Musical nu te koop!

Een voorstelling zo uniek als deze, dat wil je natuurlijk niet missen. Daarom hebben we bij Libelle alvast kaarten voor Liesbeth List de Musical gereserveerd. Speciaal voor de lezeressen van Libelle, zodat jij er in ieder geval bij kunt zijn. Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf € 30,45* dus bestel ze vandaag nog!

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0261.

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten