€ 15,- KORTING PER TICKET

Aanbieding Jesus Christ Superstar: €15 korting per ticket!

Al meer dan 40 jaar is de rockopera Jesus Christ Superstar een daverend succes. Eerst als film natuurlijk, maar ook als musical in de theaters. Na een succesvolle afscheidstour komt de voorstelling met Ted Neeley toch nog één keer terug voor een toegift. Tijdens Pasen 2018 kun je er weer bij zijn, dit keer in AFAS Live in Amsterdam!

Bestel nu je tickets en profiteer van de speciale aanbieding voor Jesus Christ Superstar. Je ontvangt nu maar liefst € 15,- korting op elk kaartje!

Over de musical Jesus Christ Superstar

De briljante geesten achter deze wereldberoemde rockopera zijn Tim Rice en Andrew Lloyd Webber. Zij bedachten de musical waar de legendarische film uit 1973 op werd gebaseerd. We zien Jezus in de laatste week van zijn leven door de ogen van Judas. Zijn beste vriend, maar ook de man die hem uiteindelijk zal verraden.

Hoofdrolspeler Ted Neeley naar Amsterdam

De hoofdrol in de film Jesus Christ Superstar werd vertolkt door de Amerikaanse acteur Ted Neeley. Hij zal dat met Pasen 2018 opnieuw doen, maar dan in de AFAS Live in Amsterdam. Een unieke kans om deze levende legende eens in het echt te zien, in de rol van zijn leven.

Nog één kans om erbij te zijn

De tournee van Jesus Christ Superstar zou vorig jaar eigenlijk zijn finale bereiken. Maar op verzoek van de fans én Ted Neeley himself maakt de voorstelling nog één rondje langs de grote zalen, compleet met live orkest en speciale gasten. Rond Pasen 2018 worden er nog 7 shows in Nederland gegeven, dus grijp je kans om er nog een keer bij te zijn.

Speciale aanbieding voor Jesus Christ Superstar

Als lezers van Libelle profiteer je nu van een speciale aanbieding voor Jesus Christ Superstar. Op elk kaartje dat je via onze Theaterclub bestelt krijg je namelijk maar liefst € 15,- korting! Wees er wel snel bij want er zijn veel fans die deze bijzondere voorstelling tijdens Pasen 2018 mee willen maken.

 

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten