€ 20,- KORTING PER TICKET

Christmas with the King: € 20 korting per kaartje via Libelle

Op 21, 22 en 23 december speelt Grahame Patrick een prachtig eerbetoon aan Elvis Presley in AFAS Live.

Tijdens Christmas with the King brengt hij naast bekende Elvis-hits onder andere sfeervolle gospels samen met het Stamps Quartet. In een prachtig decor neemt hij je mee terug in de tijd. Deze muzikale ontdekkingsreis gaat dwars door het repertoire van The King Of Rock ’n Roll.

Via Libelle krijg je op kaartjes voor Christmas with the King korting. Je bespaart maar liefst € 20,- per kaart (staanplaatsen, tribune en balkon).

Na 40 jaar nog steeds populair bij jong en oud

De muziek van Elvis Presley is tijdloos. Nu, 40 jaar na zijn dood is Elvis nog altijd de bestverkochte soloartiest en luisteren mensen van alle generaties naar zijn muziek. Het stemgeluid van Grahame Patrick komt zeer dicht in de buurt van dat van The King.

Tijdens deze voorstellingen brengt hij de nummers vol overgave, waarbij hij ook de unieke dansmoves van Elvis niet vergeet. Naast bekende Elvis-krakers zingt Patrick bovendien ook diverse sfeervolle traditional gospels samen met het Stamps Quartet.

Kerstmis in rock ‘n rollsfeer

AFAS Live is op 21, 22 en 23 december gereserveerd voor Christmas with the King. Vanaf 20.00 uur betreedt Grahame Patrick het podium voor een avondvullend programma vol Elvis-hits en sfeervolle kerstmuziek. Dankzij de bijzondere rock ’n rollsfeer wordt jouw Kerstmis dit jaar onvergetelijk.

Profiteer Christmas with the King korting van Libelle

Speciaal voor lezers en lezeressen van Libelle hebben we deze aanbieding. Je krijgt op kaartjes voor Christmas with the King een korting van maar liefst € 20,- per kaart. Snel bestellen dus!

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0261.

 

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten