€ 20,- KORTING PER TICKET

Aanbieding West Side Story: € 20 korting per kaartje!

Of je nu de musical al eens in het echt gezien hebt of de film op televisie, West Side Story kennen we natuurlijk allemaal. Het is een van de meest geliefde musicals ooit en meer dan 60 jaar na de première op Broadway nog onverminderd populair. In december 2017 is de musical tijdelijk terug in Nederland en jij kunt er met korting bij zijn:

Profiteer van onze aanbieding voor West Side Story en bestel nu je tickets met een korting van maar liefst € 20 per kaartje!

Een echte musicalklassieker

De musical West Side Story werd geschreven door Arthur Laurents, met muziek van Leonard Bernstein en choreografie van Jerome Robbins. De voorstelling is geïnspireerd door het klassieke liefdesverhaal van Romeo en Julia en ging in 1957 op Broadway in première. Het was een onmiddellijk succes, waarna er nog vele opvoeringen en natuurlijk de bekende film volgden.

Spanning en romantiek

West Side Story draait natuurlijk om de onmogelijke liefde tussen bendelid Tony en Maria, het zusje van de rivaliserende bendeleider. Maar het verhaal gaat veel dieper en snijdt ook onderwerpen als racisme, geweld en wapenbezit aan. Juist die combinatie maakt de musical zo bijzonder en liet het uitgroeien tot een absolute theaterklassieker.

Met Amerikaanse acteurs en orkest

Tijdens deze wereldtournee wordt de originele versie van West Side Story opgevoerd. Dat betekent dus in het Engels, met Amerikaanse acteurs en volgens de originele choreografie van Jerome Robbins. Daarnaast wordt alle muziek live gespeeld door een 18-koppig orkest!

Exclusieve aanbieding voor West Side Story

Bij Libelle vinden we dat eigenlijk iedereen deze fantastische musical een keer in zijn of haar leven moet zien. Daarom hebben we nu een exclusieve aanbieding voor West Side Story. Als je namelijk nu je tickets voor de musical bestelt bij onze Musical & Theater Club, krijg je per kaartje maar liefst € 20 korting!

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 55 00 261.

Locatie: World Forum Theater, Den Haag

Data: 12 t/m 30 december 2017

Cast: Energieke Amerikaanse cast begeleid door een 18-koppig live-orkest

Actievoorwaarden: Maximaal 10 kaarten per reservering • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

Bestel Kaarten

Recensie plaatsenNaam
E-mail
Rating
Bericht