TWEEDE KAARTJE CADEAU

Met korting naar Venus in het DeLaMar!

Het toneelstuk Venus in het DeLaMar Theater in Amsterdam is zonder twijfel één van de meest spraakmakende voorstellingen van dit moment. Spanning, verleiding en erotiek spatten van de planken, met Georgina Verbaan en Jeroen Spitzenberger in de zinderende hoofdrollen.

Profiteer van onze exclusieve actie en ga met korting naar Venus in het DeLaMar. Bestel nu tickets voor de 1e rang en je krijgt er 2 voor de prijs van 1!

Over het toneelstuk Venus

Venus is de Nederlandse bewerking van de Amerikaanse theaterhit Venus in Fur. Deze voorstelling van David Ives ging in 2010 op Broadway in première en was direct een daverend succes. Naast de vele bezoekers werd het toneelstuk ook nog eens beloond met verschillende Tony-awards en zelfs een verfilming door niemand minder dan Roman Polanski.

Georgina Verbaan als femme fatale in Venus

Het toneelstuk Venus neemt je mee naar de wereld van theaterregisseur Thomas. Hij heeft een voorstelling geschreven gebaseerd op Venus In Fur, een spraakmakend boek over vrouwelijke dominantie en sado-masochisme. Tijdens de audities voor de vrouwelijke hoofdrol heeft hij bijna de hoop opgegeven, als aan het einde van de dag de actrice Vanda (Georgina Verbaan) binnen komt lopen.

Meer dan alleen spel…

Haar late binnenkomst en ordinaire uiterlijk maken geen goede eerste indruk, maar als ze vervolgens transformeert in de dominante hoofdrolspeelster die hij zoekt is hij al snel diep onder de indruk. Wanneer hij de rol van de onderdanige tegenspeler op zich neemt wordt het al snel meer dan een eenvoudige auditie, waarbij de grens tussen fantasie en werkelijkheid steeds verder vervaagt.

Kom met korting naar Venus in het DeLaMar!

Wegens succes is de voorstelling Venus in het DeLaMar in Amsterdam verlengd tot 28 februari 2017. Wil je dit intense toneelstuk ook beleven, dan moet je er dus snel bij zijn! Gelukkig hebben we een hele mooie aanbieding voor je, die net zo onweerstaanbaar is als de aantrekkingskracht tussen Thomas en Vanda.

Bestel nu je 1e-rangs tickets voor Venus in het DeLaMar bij de Musical & Theater Club van Libelle en ontvang het tweede kaartje cadeau!

Prijs: van 34,50 voor 17,25 euro per ticket

Locatie: DeLaMar Theater, Amsterdam

Data: 15 jan t/m 2 maart 2017

Cast: Jeroen Spitzenberger, Georgina Verbaan e.a.

Actievoorwaarden: Maximaal 10 kaarten per reservering • Deze actie is geldig voor de voorstellingen t/m februari 2017 • Geldig voor 1e rang • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

Bestel Kaarten

Recensie plaatsenNaam
E-mail
Rating
Bericht