€ 20,- VOORDEEL PER TICKET

Laatste kans: musical The Bodyguard met € 20 voordeel

The Bodyguard stopt! Dit is jouw laatste kans om deze hitmusical te zien. The Bodyguard de Musical zal voor iedereen die de film ooit zag een feest van herkenning zijn. De romantische thriller waarin Whitney Houston en Kevin Costner schitterden is nog even als musical te zien en belooft een spetterend muzikaal spektakel.

Dankzij onze exclusieve aanbieding voor musical The Bodyguard krijg je van Libelle € 20 voordeel per ticket! De laatste voorstellingen zijn in de verkoop, dus wacht niet te lang en boek nu! 

Over The Bodyguard de Musical

Van het witte doek uit de jaren 90 naar het theaterpodium van nu. In The Bodyguard de Musical beleef je opnieuw het gepassioneerde verhaal van zangeres Rachel Marron en bodyguard Frank Farmer. Romy Monteiro en April Darby vervullen met verve de rol van de zingende diva, terwijl Mark van Eeuwen, Dave Mantel en Miro Kloosterman in de huid van de stoere bodyguard kruipen.

Er ontluikt een onwaarschijnlijke liefde, die helaas geen zorgeloos leven is gegund. Rachel wordt lastiggevallen door een gestoorde stalker, die het zelfs op haar familie gemunt heeft. De stalker dreigt Frank zelfs te slim af te zijn, waarbij zijn liefde voor Rachel iedereen nog meer in gevaar brengt.

De grootste hits van Whitney Houston

The Bodyguard was een overweldigend succes, mede dankzij het spannende plot en de uitstekende acteerprestaties. Maar het échte geheime wapen was natuurlijk de soundtrack, waarop de stem van Whitney Houston een onvoorstelbare kracht, soul en emotie liet horen. Een bijna onmogelijke uitdaging voor Romy Monteiro en April Darby, maar wanneer je ze beide Whitney’s hits hoort zingen zegt het kippenvel op je armen genoeg. Verheug je maar vast op klassiekers als:

  • I Will Always Love You
  • One Moment In Time
  • I Wanna Dance With Somebody
  • Run To You

De pers over The Bodyguard

Niet alleen het publiek is laaiend enthousiast over de musical The Bodyguard in het Beatrix Theater. Ook de pers laat zich unaniem lovend uit over de bijzondere voorstelling. Een kleine greep uit de vele positieve recensies:

“The Bodyguard, een mooi soul-rock-discoconcert” – De Volkskrant

“Met Romy is een ster geboren” – De Telegraaf

“De hoge Whitney-noot recht in het hart van het publiek” – Algemeen Dagblad

Je ziet het, met The Bodyguard ben je verzekerd van een avond muzikaal genieten op het allerhoogste niveau!

Exclusieve musical-aanbieding

Schieten de herinneringen aan de film je al weer te binnen? Dan heeft Libelle een mooie aanbieding om deze musical voor de laatste keer te gaan beleven. Je ontvangt op elk ticket namelijk € 20 voordeel. Geldig op alle voorstellingen.

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 55 00 261.

Locatie: Beatrix Theater, Utrecht.

Aanvang: Dinsdag t/m vrijdag om 20:00 uur, zaterdag om 15:00 en 20:00 uur en zondag om 14:00 en 19:00 uur.

Duur: ± 3 uur, incl. pauze

Cast: Romy Monteiro (Rachel Marron), April Darby (Rachel Marron), Mark van Eeuwen (Frank Farmer), Dave Mantel (Frank Farmer), Nurlaila Karim (Nicki Marron) e.a.

ACTIEVOORWAARDEN: Maximaal 10 kaarten per reservering • Deze actie is geldig voor alle 1e en 2e rang voorstellingen op dinsdag t/m zondag t/m 16 juli 2017 • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen • Prijzen en kortingen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

Bestel Kaarten

Recensie plaatsenNaam
E-mail
Rating
Bericht