GRATIS RANG- UPGRADE

Aanbieding toneelstuk Slippers: gratis rang-upgrade!

Heb je al gehoord van Slippers? Dat is een nieuw toneelstuk met hoofdrollen voor Plien & Bianca en cabaretduo Droog Brood. Een romantische komedie, maar dan in het theater gespeeld door de allergrootste cabarettalenten van Nederland!

Libelle heeft een exclusieve aanbieding voor toneelstuk Slippers: bestel nu je tickets bij onze Musical & Theater Club voor een gratis rang-upgrade!

Liefdeskomedie in Londen

Het toneelstuk Slippers is wereldwijd beroemd en geliefd. Veel mensen kennen de voorstelling onder de oorspronkelijk titel Relatively Speaking. Dit toneelstuk van Alan Ayckbourn ging in 1965 in première en was een verrassend vergrootglas op het scoiale gestuntel tussen mensen. Het eeuwige misverstand tussen man en vrouw is natuurlijk nog altijd actueel en Ayckbourns kijk daarop blijft even grappig als hartverwarmend.

Met Plien & Bianca en Droog Brood

Slippers speelt zich af in Londen en gaat over twee stelletjes: de jonge Ginny en Greg en de oudere Philip en Sheila. Behalve Ginny’s baas is Philip ook nog eens haar ex-geliefde, wat de basis vormt voor een boel ongemakkelijke en vooral grappige situaties. De cast van Slippers ziet er als volgt uit:

Bianca Krijgsman als Ginny
Peter van de Witte als Greg
Plien van Bennekom als Sheila
Bas Hoeflaak als Philip

Aanbieding: toneelstuk Slippers met gratis upgrade!

Slippers biedt je een unieke kans om de crème de la crème van het Nederlandse cabaret samen in één voorstelling te zien. Een buitenkansje, helemaal in combinatie met onze exclusieve aanbieding. Het toneelstuk Slippers kun je namelijk voordelig meemaken vanaf de beste plekken. Als je nu via onze Musical & Theater Club kaarten bestelt, verzorgen wij een gratis upgrade naar een betere rang!

Data: 13 april t/m 25 mei 2017

Locatie: DeLaMar Theater Amsterdam

Actievoorwaarden: Maximaal 10 kaarten per reservering • Geldig voor alle rangen • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

Bestel Kaarten

Recensie plaatsenNaam
E-mail
Rating
Bericht