TICKETS VANAF € 53,-
KANS OP KURHAUS ARRANGE- MENT

Tickets voor Disney’s The Lion King in het Circustheater

Libelle’s Musical & Theater Club heeft weer een mooie musical voor je uitgezocht: Disney’s The Lion King! De musical vertelt het alom bekende verhaal van de jonge leeuwenwelp Simba, die na het verraad van zijn oom verbannen wordt naar de donkere jungle. The Lion King was tussen 2004 en 2006 al eerder te zien in het Circustheater in Scheveningen en toen gingen de 1,6 miljoen tickets als warme broodjes over de toonbank. Dus boek snel je tickets en laat je verbazen, verwonderen en ontroeren door deze musical van wereldformaat!
Boek nu je tickets bij de Libelle Musical & Theater Club en maak kans op een van de 10 hotelarrangementen in het Kurhaus. 

Een onvergetelijke avond

De musical Disney’s The Lion King komt voor je ogen tot leven en brengt je diep in het donkere hart van Afrika. Het succes schuilt niet alleen in het verhaal, maar ook in de prachtig ontworpen kostuums en het indrukwekkende decor. Dat in combinatie met de wereldhits als ‘Can You Feel the Love Tonight’ en ‘Circle of Life’, zorgen gegarandeerd voor een onvergetelijke belevenis.

Al 20 jaar een wereldwijd succes

Zonder twijfel is Disney’s  The Lion King een van de meest succesvolle musicals ooit. In 1997 ging hij in première op Broadway, waarna wereldwijd ruim 80 miljoen mensen een bezoek brachten aan de musical. Niet voor niets is het stuk overladen met prijzen en ook bij deze productie zullen de tickets gretig aftrek vinden.

Maak kans op een van de 10 hotelarrangementen in het Kurhaus!

De musical Disney’s The Lion King brengt de sfeer van Afrika naar het Circustheater in Scheveningen. Boek nu je musical tickets en maak de hele maand januari kans op een van de 10 hotelarrangementen in het Kurhaus. Het arrangement bestaat uit:

  • 1 nacht verblijf in een luxe superior kamer met zeezicht
  • inclusief ontbijt
  • inclusief gebruik van de minibar
  • toegang tot de vernieuwde wellness Kurhaus Spa & Beauty

Ervaar de luxe van Grand Hotel Amrâth Kurhaus
Er gaat weinig boven wakker worden aan het strand. De frisse wind, het geluid van de golven en de zilte geur van de zee vindt iedereen heerlijk. Maak nu kans op een van de hotelarrangementen. Na de voorstelling overnacht u in een prachtige kamer met uitzicht op zee, de volgende dag krijgt u een heerlijk ontbijt in restaurant Waves at the Kurhaus. Daarna kunt u ontspannen in Kurhaus Spa & Beauty. Geniet van het zwembad met buitenterras dat uitkijkt op de Noordzee, de Finse sauna, infrarood-warmtecabine, het stoombad en de neveldouche.

Boek dus nu je musical tickets voor Disney’s The Lion King en maak kans op een van de 10 hotelarrangementen in het Kurhaus om jouw avondje uit pas echt compleet te maken!

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0261. 

Locatie: AFAS Circustheater Scheveningen

Aanvang:  Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag om 20:00 uur, zaterdag om 15.00 en 19.30 uur, zondag om 12.00 en 16.00 uur.

Cast: Naidjim Severina, Gaia Aikman en vele anderen

Actievoorwaarden: Maximaal 8 kaarten per reservering • Geldig voor voorstellingen t/m augustus 2017 • Geldig voor zowel rang 1 als rang 2 • Iedereen die kaarten aanschaft in de periode van 27 december 2016 t/m  31 januari 2017 voor voorstellingen t/m augustus 2017 maakt kans op een van de 10 hotelarrangementen voor 2 personen op de dag van de voorstelling • Winnaars worden willekeurig geselecteerd • Er zal per mail of telefonisch contact worden opgenomen met de winnaars  • Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden  • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden

Bestel Kaarten

Recensie plaatsenNaam
E-mail
Rating
Bericht