€ 22,- KORTING PER TICKET

Aanbieding Jesus Christ Superstar: 5, 6 en 7 mei The Grand Final

Het muzikale verhaal over de laatste dagen van Jezus is al ruim 40 jaar een groot succes. De musical Jesus Christ Superstar heeft in Nederland en België tienduizenden bezoekers mogen verwelkomen. Bezoekers die stuk voor stuk met kippenvel hebben genoten van geweldige muziek, dans en zang.

Bestel de aanbieding voor Jesus Christ Superstar vandaag nog. Via Libelles Musical & Theater Club bestel je tickets met maar liefst € 22,- korting!

Over de musical Jesus Christ Superstar

Tim Rice en Andrew Lloyd Webber schreven de rockopera Jesus Christ Superstar een aantal jaar voor de beroemde film uitkwam. In Nederland en België draait deze musical inmiddels een tijdje en deze komt tot een ultieme climax op 5, 6 en 7 mei als de allerlaatste voorstellingen van Jesus Christ Superstar in Ahoy plaatsvinden.

Tijdens deze laatste drie voorstellingen word je getrakteerd op speciale gasten en een 32-koppig orkest. Het decor is gebaseerd op het beroemde Arena di Verona en zal voor de juiste sfeer zorgen tijdens deze bijzonder muzikale en aangrijpende rockopera.

Ted Neeley in een glansrol

Zegt de naam Ted Neeley je niets? Dat zou kunnen, maar als je ‘m ziet herken je hem vast! Deze Amerikaanse acteur schittert 45 jaar na het uitkomen van de film Jesus Christ Superstar, waarin hij ook de hoofdrol speelt, wederom in de rol van Jezus. Dit is waarschijnlijk de laatste kans om Neeley te zien in de rol van zijn leven. Voor de film is hij destijds zelfs genomineerd voor een Golden Globe!

Bestel nu tickets voor Jesus Christ Superstar in Ahoy!

Tickets voor Jesus Christ Superstar in Ahoy verzekeren jou van een plekje van waaruit je je laat meeslepen door het geweldige verhaal en de prachtige muziek. Via de Libelle Musical & Theater Club bestel je kaarten bovendien met € 22,- korting per kaart.

Data: 5, 6 , 7 mei 2017

Locatie: AHOY Rotterdam

Aanbieding: € 22,- korting per kaart. Tickets verkrijgbaar vanaf € 27,-

Extra: bij aankoop van 2 kaarten ontvang je 50% korting op het programmaboek exclusief verkrijgbaar bij de merchandising balie.

Actievoorwaarden: Maximaal 10 kaarten per reservering • Deze actie is geldig voor de voorstellingen van mei 2017 • Het programmaboek is exclusief verkrijgbaar bij de merchandising balie, op vertoon van de 2 kaarten ontvangt u de korting • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

Bestel Kaarten

Recensie plaatsenNaam
E-mail
Rating
Bericht