€ 20,- KORTING PER TICKET

Nog éénmaal in Nederland! Jesus Christ Superstar met € 20,- korting per ticket!

In 2015 wist de musical Jesus Christ Superstar onze harten al te veroveren. Deze internationale rockopera kreeg minutenlange staande ovaties. Voor de laatste keer komt hij terug naar Nederland. Grijp je kans en kom genieten van deze spectaculaire voorstelling. Boek snel je kaarten via de Musical & Theater Club van Libelle en ontvang € 20,- korting per ticket!

Hartveroverend show

Ted Neeley is terug als Jezus in de spectaculaire musical Jesus Christ Superstar. Deze grootse Engelstalige productie is geïnspireerd op de gelijknamige film uit 1973 waarin Ted Neeley ook schittert in de rol van Jezus. Nu – maar liefst 43 jaar later – speelt hij Jezus nog steeds in deze musical geregisseerd door Massimo Piparo. De wereldberoemde rockopera vertelt het verhaal van de laatste weken van Jezus door de ogen van zijn vriend (en verrader) Judas. Laat je meevoeren met de geweldige songs in deze verbluffend mooie show!

Nog éénmaal te zien in Nederland!

Je kunt en nog één keer bij zijn. Een ervaring om nooit te vergeten en een unieke kans om de 73-jarige Ted Neeley in de rol van zijn leven te zien. Op zijn verzoek komt het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice nog éénmaal naar Nederland. Tijdens de UIT Markt Sing-a-long in 2015 maakten we hier voor de eerste keer kennis met deze spectaculaire uitvoering van het verhaal van Jezus. De kaartverkoop ging razendsnel en het publiek was zo uitzinnig dat de musical wel terug moest komen. Eind 2016 komt Neeley daarom voor de laatste keer naar Europa om de rol van Jezus op zich te nemen.

Aanbieding: bezoek Jesus Christ Superstar met € 20,- korting per ticket

Wil je zeker zijn van kaarten voor deze musical? De Musical & Theater Club van Libelle verwent jou weer met een mooie deal. Wij helpen jou aan de beste plekken voor Jesus Christ Superstar voor een aantrekkelijke prijs, namelijk met € 20,- korting per ticket!

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0261

Locatie: Heineken Music Hall Amsterdam, World Forum Theater Den Haag & RAI Theater Amsterdam.

Datum:
14 t/m 17 december in Heineken Music Hall Amsterdam.
20 december t/m 8 januari 2017 in World Forum Theater Den Haag.
31 januari t/m 5 februari in RAI Theater Amsterdam.

Aanvang: 14.00 of 20:00 uur.

Duur: ± 3 uur, incl. pauze.

Cast: Ted Neeley (binnenkort wordt de volledige cast bekend gemaakt)

Voorwaarden: Maximaal 10 kaarten per reservering. • Deze actie is geldig voor alle voorstellingen voor 1e, 2e en 3e rang • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van voorstelling. • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen. • Wijzigingen voorbehouden.

Bestel Kaarten

Recensie plaatsenNaam
E-mail
Rating
Bericht