GRATIS RANG- UPGRADE

Hair in Amsterdam: gratis rang-upgrade!

De heerlijke hippiemusical Hair is terug in Nederland! Na jaren afwezigheid is de voorstelling weer te zien in verschillende theaters in Nederland, waaronder het DeLaMar Theater in Amsterdam. Om de ‘Age of Aquarius’ weer welkom te heten in Nederland hebben we zelfs een speciale aanbieding:

Kom naar Hair in Amsterdam en je ontvangt van onze Musical & Theater Club een gratis rang-upgrade bij je kaartjes!

Hair, een absolute musicalhit

Voor de eerste voorstelling van Hair moeten we terug naar het New York van 1967. Het verhaal over de hippiecommune uit The Big Apple en hun strijd tegen de oorlog in Vietnam maakte direct diepe indruk. Deels door het fascinerende verhaal, maar zeker ook door de muziek. We kennen allemaal de grote hits uit de musical wel:

  • “Aquarius”
  • “Hair”
  • “Be-In (Hare Krishna)”
  • “I Got Life”
  • … en nog veel meer

De nummers tijdens de voorstelling zijn een mix van de originele Engelstalige uitvoeringen en Nederlandse vertalingen.

Nederlands toptalent in Hair

Om Hair net als voorgaande edities weer tot een groot succes te maken is er samengewerkt met de grootste talenten uit de Nederlandse musicalwereld. Zo speelt William Spaaij (bekend van De Tweeling en Ramses) de rol van George. Anouk Maas is te zien als Sheila, zij speelde eerder al in Beauty and the Beast en Flashdance.

Beleef Hair in Amsterdam!

Je snapt het al wel, Hair is natuurlijk een van die grote musicalklassiekers die je eens in je leven gezien moet hebben. Kom daarom naar Hair in Amsterdam en profiteer van onze speciale aanbieding!

Bij elk kaartje dat je namelijk bij de Musical & Theater Club van Libelle bestelt krijg je nu gratis een rang-upgrade. Je zit zo op de 1e rang voor de prijs van de 2e rang, of op de 2e rang voor de prijs van de 3e rang. Alvast veel plezier gewenst!

Locatie: DeLaMar Theater Amsterdam

Aanvang: woensdag om 19.30 uur, donderdag en vrijdag om 20:00 uur, zaterdag om 15:00 en 20:00 uur en zondag om 14:00 uur.

Cast: William Spaaij, Anouk Maas, Tommie Christiaan, Raffaëla Paton, Jeffrey Italiaander, Juneoer Mers, Lisanne Schut e.a.

Actievoorwaarden:
Maximaal 8 kaarten per reservering • Deze actie is geldig voor alle voorstellingen van 31 maart t/m 23 april 2017 in het DeLaMar Theater Amsterdam  • Woensdag en donderdag geldig voor 1e rang tickets, vrijdag, zaterdag en zondag geldig voor 1e en 2e rang tickets • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

Bestel Kaarten

Recensie plaatsenNaam
E-mail
Rating
Bericht