TOT €10,- VOORDEEL

Aanbieding Ciske de Rat – de Musical

Een hartverwarmende voorstelling tijdens de koude winteravond! Ciske de Rat – de Musical heeft zijn rentree gemaakt in de Nederlandse theaters, na een zeer succesvolle reeks voorstellingen tussen 2007 en 2009. Verheug je maar vast op een heerlijke avond vol ontroering, spanning en prachtige muziek.

Profiteer nu van de speciale aanbieding voor Ciske de Rat – de Musical en ontvang tot €10,- voordeel bij de voorstellingen in het DeLaMar Theater in Amsterdam!

Het verhaal van een Amsterdamse jongen

Wie ooit de film zag of de boeken over Ciske de Rat las, kent het verhaal van het Amsterdamse straatschoffie. Met een vader op zee en een moeder in de kroeg mist hij de nodige liefde als kleine jongen. Wanneer zijn vader een nieuwe vrouw krijgt lijkt het even beter te worden, maar dan gaat het helemaal mis.

Er zijn lovende recensies vanuit de media:

De Munk weer fenomenaal ***** Trouw
Nostalgische ode aan Amsterdam **** Parool
IJzersterk en hartverwarmend **** Volkskrant
Danny de Munk Raakt weer **** AD
De Rat steelt harten **** Telegraaf

Met Danny de Munk als volwassen Ciske

In een vlaag van woede brengt hij per ongeluk zijn moeder om het leven en belandt achter de tralies van het tuchthuis. Eenmaal op vrije voeten staat hij voor de nodige uitdagingen om zijn draai weer te vinden. In Ciske de Rat – de Musical zien we nu ook hoe het Ciske op latere leeftijd vergaat, met niemand minder dan Danny de Munk in de rol van de volwassen Ciske.

Speciale aanbieding voor Ciske de Rat – de Musical

Omdat we niet kunnen wachten om ons favoriete straatschoffie weer in het theater te zien hebben we bij Libelle een speciale aanbieding. Bestel dus snel je tickets via de Musical & Theater Club van Libelle en ontvang tot €10,- voordeel bij de voorstellingen in het DeLaMar Theater in Amsterdam!

Actie geldig voor alle voorstellingen t/m februari 2017

Locatie: DeLaMar Theater Amsterdam

Aanvang: vrijdag om 20:00 uur, zaterdag om 15:00 en 20:00 uur, zondag om 12:00 en 16:00 uur.

Actievoorwaarden: Maximaal 8 kaarten per reservering • Deze actie is geldig voor de voorstellingen t/m februari 2017 • Geldig voor 1e en 2e rang• Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

 

Bestel Kaarten

Recensie plaatsenNaam
E-mail
Rating
Bericht