€ 20,-* KORTING PER TICKET

Met korting naar Carmina Burana

In de maand november bezoek je Carmina Burana met een stevige korting dankzij Libelle. The New Romanian Symphony Choir & The International Symphony Orchestra is een gezelschap bestaande uit 135 getalenteerde musici die het legendarische meesterwerk van Carl Orff ten gehore brengen. Via Libelle woon je deze optredens extra voordelig bij in verschillende steden door heel Nederland!

Via de Musical & Theater Club van Libelle kun je namelijk met korting Carmina Burana kaartjes bestellen. Bestel je tickets vandaag nog met € 20,-* korting per stuk!

Carmina Burana van Carl Orff

Bijna iedereen kent Carmina Burana, het muziekstuk waaraan Carl Orff zijn bekendheid te danken heeft. Orff gebruikte Latijnse en Duitse teksten van rondtrekkende monniken en studenten uit de 13de eeuw als inspiratie voor dit opzwepende muziekstuk. Eeuwen later spreekt de bijzondere compositie nog altijd muziekliefhebbers uit alle hoeken van de wereld aan. Het begin van Carmina Burana, het prachtige ‘O Fortuna’ is al jarenlang een veelgebruikt stuk voor films, commercials en moderne hits.

135 musici vertolken Carmina Burana

Het overweldigende meesterwerk wordt in Nederland gespeeld door The New Romanian Symphony Choir & The International Symphony Orchestra onder leiding van dirigent Raymond Janssen. Het gezelschap staat garant voor gepassioneerde muziek en loepzuivere zang. Hun vertolking van Carmina Burana heeft de afgelopen jaren overal staande ovaties opgeleverd.

Profiteer van de Libelle Carmina Burana korting!

Deze bijzondere uitvoering van Carmina Burana wordt in november 2017 exclusief uitgevoerd in het Concertgebouw in Amsterdam, De Doelen in Rotterdam, het World Forum in Den Haag en in de Basiliek in Oudenbosch, bestel je tickets via de Musical & Theater Club van Libelle en ontvang € 20,- korting per ticket. Op de voorstelling in MartiniPlaza te Groningen geldt € 10,- korting per ticket.

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 55 00 261.

Locaties en data:
Rotterdam, De Doelen – 8 november 2017
Groningen, MartiniPlaza – 9 november 2017
Amsterdam, Het Concertgebouw – 12, 13, 14 en 16 november 2017
Oudenbosch, De Basiliek – 17 november 2017
Den Haag, World Forum Theater – 18 november 2017

Uitvoerenden:
The New Romanian Choir & The International Symphony Orchestra
Dirigent: Raymond Janssen
Solisten: Mariana Bulicanu – sopraan
Valentin Roceveanu – tenor
Iordache basilic – bariton

Tijdsduur concert:
Deel 1: 45 minuten
Deel 2: 65 minuten

Actievoorwaarden: Maximaal 10 kaarten per reservering • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

* Op de voorstellingen in het Concertgebouw in Amsterdam, De Doelen in Rotterdam, het World Forum in Den Haag en in Basiliek Oudenbosch geldt € 20,- euro korting per ticket. Op de voorstelling in MartiniPlaza in Groningen ontvang je € 10,- korting per ticket. 

Bestel Kaarten

Recensie plaatsenNaam
E-mail
Rating
Bericht