30% KORTING PER TICKET

Met korting naar Boeing Boeing!

Eindelijk weer een ouderwets gezellige klucht in de Nederlandse theaters! Vanaf 18 januari t/m 31 maart 2017 is namelijk Boeing Boeing door heel het land te zien. Een hilarische voorstelling met o.a. Bas Muijs en Mariska van Kolck die zich afspeelt in de wereld van stewardessen en piloten.

Met korting naar Boeing Boeing? Dat kan! Boek nu je tickets bij de Musical en Theater Club van Libelle voor 30% korting op 1e-rangs tickets!

Over de voorstelling Boeing Boeing

Boeing Boeing is al heel wat jaren een succes in theaters over de hele wereld. De voorstelling was in 1960 voor het eerst te zien in Frankrijk en deed zelfs Broadway en West End aan. De voorstelling is dan ook wereldwijd het de meest gespeelde Franse toneelstuk allertijden.

In 1978 speelden Rijk de Gooijer en Manfred de Graaf al in een televisiebewerking van Boeing Boeing en nu is de voorstelling dan eindelijk ook weer in het theater te bewonderen!

Het doldwaze verhaal van piloot Bernard

Boeing Boeing is een toneelstuk vol komische scènes die zich afspelen rond het leven van de rijke en vrijgezelle piloot Bernard. Deze levensgenieter houdt er verschillende liefjes op na. Om precies te zijn drie stewardessen, die hij volgens een strakke planning allemaal voor elkaar verborgen weet te houden.

Totdat de nieuwe Boeing 747 zijn intrede in de luchtvaartwereld doet. Die is een stuk sneller dan zijn voorgangers en dat is iets waar Bernard in zijn planning geen rekening mee heeft gehouden. Als de stewardessen achter zijn driedubbelverhouding dreigen te komen bedenkt hij een slimme list met zijn vriend Robert. Maar dan beginnen de problemen pas echt!

Boek nu voor korting op Boeing Boeing

Een avondje heerlijk onbezorgd schaterlachen, wie wil dat nu niet? Bij Libelle maken we je avond nóg leuker met een flinke korting op Boeing Boeing. Bestel je nu je tickets bij onze Musical & Theater Club, dan krijg je namelijk 30% korting op kaartjes voor de 1e rang. Deze zijn met deze aanbieding al verkrijgbaar vanaf €24 per ticket!

Data en locaties:

za 4 feb 2017 Theater De Blauwe Kei, Veghel
vr 10 feb 2017 Stadsgehoorzaal, Kampen
zo 12 feb 2017 Cc Jan Van Besouw, Goirle
vr 17 feb 2017 De Hofnar, Valkenswaard
za 18 feb 2017 Theaterhotel Almelo, Almelo
vr 24 feb 2017 Kennemer Theater, Beverwijk
za 4 mrt 2017 Stadsschouwburg Sittard-geleen, Sittard
vr 10 mrt 2017 Theater Markant, Uden
za 11 mrt 2017 Theater Zuidplein, Rotterdam
di 14 mrt 2017 Stadsschouwburg Velsen, IJmuiden
za 18 mrt 2017 Schouwburg Venray, Venray
zo 19 mrt 2017 Stadstheater De Kom, Nieuwegein
do 23 mrt 2017 Theater De Lampegiet, Veenendaal
wo 29 mrt 2017 Theater Het Kielzog, Hoogezand
do 30 mrt 2017 De Meerpaal, Dronten

Cast:

Bas Muijs, Arijan van Bavel, Mariska van Kolck e.a.

Actievoorwaarden:

Maximaal 8 kaarten per reservering • Deze actie is geldig voor de voorstellingen t/m maart 2017 • Geldig voor 1e rang • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

Bestel Kaarten

Recensie plaatsenNaam
E-mail
Rating
Bericht