€ 10,- VOORDEEL PER TICKET

Aanbieding voor musical The Bodyguard € 10,- voordeel per kaartje

The Bodyguard de Musical zal voor iedereen die de film ooit zag een feest van herkenning zijn. De romantische thriller waarin Whitney Houston en Kevin Costner schitterden is nu als musical te zien. Dankzij onze exclusieve aanbieding krijg je van Libelle € 10,- voordeel per kaartje voor dit muzikale spektakel!

Over The Bodyguard de Musical

Van het witte doek uit de jaren 90 naar het theaterpodium van nu. In The Bodyguard de Musical beleef je opnieuw het gepassioneerde verhaal van zangeres Rachel Marron en bodyguard Frank Farmer. Romy Monteiro en April Darby vervullen met verve de rol van de zingende diva, terwijl Dave Mantel, Mark van Eeuwen en Miro Kloosterman in de huid van de stoere bodyguard kruipen.

Er ontluikt een onwaarschijnlijke liefde, die helaas geen zorgeloos leven is gegund. Rachel wordt lastiggevallen door een gestoorde stalker, die het zelfs op haar familie gemunt heeft. De stalker dreigt Frank zelfs te slim af te zijn, waarbij zijn liefde voor Rachel iedereen nog meer in gevaar brengt.

De grootste hits van Whitney Houston

The Bodyguard was een overweldigend succes, mede dankzij het spannende plot en de uitstekende acteerprestaties. Maar het échte geheime wapen was natuurlijk de soundtrack, waarop de stem van Whitney Houston een onvoorstelbare kracht, soul en emotie liet horen. Een bijna onmogelijke uitdaging voor Romy Monteiro en April Darby, maar wanneer je beide Whitney’s hits hoort zingen zegt het kippenvel op je armen genoeg. Verheug je maar vast op klassiekers als:

• I Will Always Love You
• One Moment In Time
• I Wanna Dance With Somebody
• Run To You

Exclusieve musical-aanbieding

Schieten de herinneringen aan de film je al weer te binnen? Dan heeft Libelle een mooie aanbieding om deze musical te gaan beleven. Je krijgt bij elk ticket namelijk € 10,- voordeel.

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0261.

Locatie: Beatrix Theater, Utrecht.

Aanvang: Dinsdag t/m vrijdag om 20:00 uur, zaterdag om 15:00 en 20:00 uur en zondag om 14:00 en 19:00 uur.

Duur: ± 3 uur, incl. pauze

Cast: Romy Monteiro (Rachel Marron), April Darby (Rachel Marron), Mark van Eeuwen (Frank Farmer), Dave Mantel (Frank Farmer), Miro Kloosterman (Frank Farmer), Nurlaila Karim (Nicki Marron) e.a.

ACTIEVOORWAARDEN: Maximaal 10 kaarten per reservering • Deze actie is geldig voor alle 1e rang voorstellingen op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag en alle 1e en 2e rang voorstellingen op vrijdag en zaterdag t/m 30 juni 2017 • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door u gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

Musical nieuws op Libelle.nl

Romy Monteiro: “M’n moeder en ik hebben gehuild en gegild”

Musical Awards 2015: Joop van den Ende krijgt oeuvreprijs

‘The Bodyguard de musical’: een absolute must-see!

Bestel Kaarten

Recensie plaatsenNaam
E-mail
Rating
Bericht