20% KORTING PER TICKET

A Chorus Line aanbieding: 20% korting bij Libelle!

Het prestigieuze theaterdistrict Broadway is het decor van de bijzondere musical A Chorus Line. Vanaf november 2016 is deze fantastische show te zien in de theaters in Nederland. Wil jij erbij zijn? Dan hebben we een mooie aanbieding voor je!
Bestel kaarten voor A Chorus Line via de Musical & Theater Club van Libelle. Dankzij onze aanbieding krijg je maar liefst 20% korting!
Tickets al vanaf € 20,-

Een kijkje achter de schermen van Broadway

A Chorus Line wordt geroemd als de ultieme dansmusical. Geniet van zinderende choreografieën, indringende spelscènes en prachtige, wereldberoemde songs. De achtergrond van het verhaal is de wereld die schuilt achter het toneel in een Broadway theater. Als publiek volg je een groep dansers die graag een rol in een musical wil en dus auditie komt doen. Waar hoe ziet hun leven er eigenlijk uit? Wat drijft hen om voor het mooie, maar onzekere vak van musicaldanser te kiezen? De muziek van Marvin Hamlisch en de teksten van Edward Kleban maken het helemaal af.

Bettina Holwerda en Edwin Jonker

Een deel van de jonge en getalenteerde cast van A Chorus Line ken je misschien nog niet, maar de hoofdrolspelers vast wel. Bettina Holwerda is te zien als Sheila. Hier schittert ze net zo hard als in Fame en Grease. Edwin Jonker speelt Zach. Hem herken je van diverse topmusicals waarin hij de afgelopen jaren speelde.

De recensies uit de media zijn lovend:

“Overtuigende dansshow als musical” – NRC
“Jong talent straalt” – Telegraaf
“Treffende verbinding met showwereld van nu” – Theaterkrant.nl
“Er wordt strak en steady gedanst en dat maakt indruk” – Trouw

20% korting met onze A Chorus Line aanbieding!

Kies voor een gevarieerd avondje uit met de musical A Chorus Line! Onze aanbieding maakt het nu namelijk wel heel voordelig. Als je bij de Musical & Theater Club van Libelle je kaarten koopt, krijg je 20% korting op de reguliere prijs! Het geld dat je overhoudt kun je bijvoorbeeld mooi besteden tijdens het shoppen… Veel plezier!

Actie geldig voor alle voorstellingen t/m 31-03-2017

Speeldata:

5, 6 november Nieuwegein
24, 25 november Schiedam
13, 14 december Velsen
14 december IJmuiden
27, 28 december Almere
30 december Den Haag
18, 19 januari Venlo
20, 21 januari Almelo
23 februari Dordrecht
1, 2 maart Arnhem
3 maart Groningen
10, 11 maart Rijswijk
12 maart Uden
31 maart Rotterdam
29, 30 maart Roermond
8, 9 april Amsterdam

Cast: Edwin Jonker, Bettina Holwerda, Fleur Jagt, Leon de Graaf, Esmée Dekker e.a.

Actievoorwaarden: Maximaal 8 kaarten per reservering • Deze actie is geldig voor de voorstellingen t/m 9 april 2016 • Geldig voor alle rangen • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

 

Bestel Kaarten

Recensie plaatsenNaam
E-mail
Rating
Bericht